Hoe kan ik een leuke vacature bewaren voor later?

Favoriet markeren. Vacatures of evenementen opslaan voor later. Bookmarken.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt een vacature of evenement als favoriet markeren. Op deze manier kun je de vacature bewaren zodat je je later gemakkelijk kunt aanmelden.

1. Ga naar de vacaturepagina

2. Rechtsboven op de vacature vind je direct onder de knop “aanmelden” een knop met een ster erop

3. Wanneer je hierop klikt verandert de ster van kleur, van wit naar geel. De vacature is nu toegevoegd aan je favorieten

4. Niemand behalve jijzelf ontvangt hier een melding van of kan dit zien

5. Druk nogmaals om ongedaan te maken, de ster verandert weer terug naar wit

6. Om je favoriete vacatures te bekijken klik je rechtsboven op je profiel icoon en vervolgens op agenda

7. Onder het tabje “Favorieten” vind je de vacatures die jij hebt aangevinkt als favoriet