Hoe meld ik me aan voor vrijwilligerswerk?

Aanmelden voor een activiteit, vacature of evenement. In contact komen met de organisator van een activiteit, vacature of event.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je op de zoekpagina een vacature of evenement hebt gevonden waar je je graag voor wilt aanmelden, of waar je meer informatie over wilt hebben:

1. Klik op de titel of de foto van de vacature om een pop up scherm met meer informatie weer te geven.

2. Klik vervolgens op de knop “Aanmelden” rechtsboven in om naar de vacaturepagina te gaan.

3. Je kunt het standaard motivatie bericht “Ik doe graag mee!” eventueel aanpassen.

4. Druk op de knop “Aanmelding versturen” om je aanmelding kenbaar te maken aan de organisatie.

5. Je ontvangt een bericht met een begeleidende email wanneer de organisatie op jouw aanmelding gereageerd heeft.