Hoe zoek ik naar vrijwilligerswerk op een bepaalde specifieke datum of tijdens een bepaalde periode?
Hoe zoek ik naar vrijwilligerswerk op een bepaalde specifieke datum of tijdens een bepaalde periode?

Zoeken naar vrijwilligerswerk: Op tijdsduur of datum filteren / vrijwilligerswerk op een specifieke datum of periode zoeken.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Klik linksboven in de navigatiebalk op “Zoek Vrijwilligerswerk”

2. Je komt nu op de zoekpagina terecht

3. Je vindt het Tijdsduur filter boven op de pagina, in het midden

4. Je kunt hier aangeven of je op zoek bent naar Eenmalige activiteiten of evenementen, of juist naar langer durende vacatures

5. Je kunt ook zoeken naar vrijwilligerswerk op een specifieke dag of binnen een bepaalde periode, selecteer daarvoor de dag, of de begin en einddatum in de kalender