Hoe toon ik mijn activiteiten als vrijwilliger op mijn profiel?
Hoe toon ik mijn activiteiten als vrijwilliger op mijn profiel?

Vrijwilligers CV. Activiteiten weergeven op profiel.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Wanneer je ingelogd bent, klik op het profiel icoontje rechtsboven en vervolgens op “Instellingen”.

2. Klik op het tabje “Voorkeuren vrijwilligerswerk”

3. Hier kun je je voorkeuren ingeven.

Door deze functionaliteit aan te vinken kun je de vacatures en evenementen waaraan je hebt deelgenomen weergeven op je profiel. Je activiteiten zijn op deze manier inzichtelijk voor iedereen die je profiel bekijkt.