Hoe geef ik aan welke thema’s of categorieën goede doelen mijn voorkeur hebben?
Hoe geef ik aan welke thema’s of categorieën goede doelen mijn voorkeur hebben?

Zoeken op thema of cause.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Wanneer je ingelogd bent, klik op het profiel icoontje rechtsboven en vervolgens op “Instellingen”.

2. Klik op het tabje “Voorkeuren vrijwilligerswerk”

3. Hier kun je je voorkeuren ingeven.

Je kunt hier verschillende thema’s aangeven waarbinnen je graag vrijwilligerswerk wilt doen. Het systeem zal deze vacatures en evenementen van organisaties die zich bezighouden met deze thema’s hoger in je zoekresultaten laten voorkomen.