Hoe zoek ik naar vrijwilligerswerk bij mij in de buurt?

Hoe wijzig ik mijn (standaard) locatie voor het zoeken naar vrijwilligerswerk? Hoe vind ik vrijwilligerswerk op een bepaalde plek?

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Wanneer je ingelogd bent, klik op het profiel icoontje rechtsboven en vervolgens op “Instellingen”.

2. Klik op het tabje “Voorkeuren vrijwilligerswerk”

3. Hier kun je je voorkeur voor een locatie ingeven.

Indien gewenst kun je hier een standaard locatie opgeven. Wanneer je de website opent, zal het systeem je, waar je ook bent, de vrijwilligerswerk mogelijkheden op de door jou geselecteerde locatie laten zien.

Wanneer je geen standaard locatie ingeeft, kiest het systeem je locatie op basis van je IP-adres.

Op de zoekpagina van de vacaturebank kun je ook altijd naar een specifieke locatie zoeken.