Hoe wijzig ik mijn voorkeursinstellingen voor vrijwilligerswerk?
Hoe wijzig ik mijn voorkeursinstellingen voor vrijwilligerswerk?

Instellingen voor vrijwilligerswerk aanpassen. Hoe geef ik aan wat voor vrijwilligerswerk ik wil doen?

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Wanneer je ingelogd bent, klik op het profiel icoontje rechtsboven en vervolgens op “Instellingen”.

2. Klik op het tabje “Voorkeuren vrijwilligerswerk”

3. Hier kun je je voorkeuren ingeven.

Locatie: Hoe wijzig ik mijn standaardlocatie voor het zoeken naar vrijwilligerswerk?

Indien gewenst kun je hier een standaard locatie opgeven. Wanneer je de website opent, zal het systeem je, waar je ook bent, de vrijwilligerswerk mogelijkheden op deze locatie laten zien. Wanneer je hier niets ingeeft, kiest het systeem je locatie op basis van je IP-adres.

Thema’s waar je om geeft: Hoe geef ik aan welke thema’s of categorieën goede doelen mijn voorkeur hebben?

Je kunt hier verschillende thema’s aangeven waarbinnen je graag vrijwilligerswerk wilt doen. Het systeem zal deze vacatures en evenementen van organisaties die zich bezighouden met deze thema’s hoger in je zoekresultaten laten voorkomen.

Vaardigheden en interesses: Hoe geef ik aan welke vaardigheden en interesses mijn voorkeur hebben?

Je kunt hier verschillende vaardigheden en interesses aangeven die voor jou belangrijk zijn wanneer je zoekt naar vrijwilligerswerk. Het systeem zal vacatures en evenementen met deze vaardigheden en interesses hoger in je zoekresultaten laten voorkomen.

Activiteiten: Hoe geef ik aan welke activiteiten mijn voorkeur hebben?

Je kunt hier verschillende activiteiten aangeven die voor jou belangrijk zijn wanneer je zoekt naar vrijwilligerswerk. Het systeem zal vacatures en evenementen met deze activiteiten hoger in je zoekresultaten laten voorkomen.

Toon mijn activiteit op mijn profiel / Hoe toon ik mijn activiteiten als vrijwilliger op mijn profiel?

Door deze functionaliteit aan te vinken kun je de vacatures en evenementen waaraan je hebt deelgenomen weergeven op je profiel. Je activiteiten zijn op deze manier inzichtelijk voor iedereen die je profiel bekijkt.