Hoe kan ik mijn profiel bekijken en aanpassen?

Account bekijken, profiel wijzigen. Hoe kan ik informatie aan mijn profiel toevoegen, wijzigen of verwijderen?

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Klik, wanneer ingelogd, rechtsboven op het profiel icoontje.

2. Klik in het dropdown menu of op je naam, of op “Profiel”

3. Je bent nu op je Profielpagina

4. Klik onder je naam op “Wijzig profile”

5. Je komt nu op het scherm “Profiel”

6. Hier kun je je naam, profielfoto, geslacht en taalvoorkeur aanpassen

7. In het “Over Jou” gedeelte kun je achtergrondinformatie over jezelf geven. Bijvoorbeeld wat jou drijft om vrijwilligerswerk te doen of wat voor werk of studie je in het dagelijks leven doet.