Hoe toon ik vacatures / workshops / activiteiten van mijn organisatie op mijn eigen (of een andere) website?
Hoe toon ik vacatures / workshops / activiteiten van mijn organisatie op mijn eigen (of een andere) website?

Embedden. Embed-code. Vacatures, workshops en activiteiten laten zien op je eigen website. Of die van een ander.

Jasper Versteege avatar
Geschreven door Jasper Versteege
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt je vacatures / workshops / activiteiten eenvoudig op je eigen website (of die van een ander) plaatsen met behulp van een embed-code (zie ook: Tips & Tricks: embed-codes). Sterker nog, die code kan je overal op het web plaatsen waar je jouw activiteiten wilt tonen.

Hoe kom ik aan mijn embed-code?

1. Klik op het profiel icoontje rechtsboven in je scherm.

2. Selecteer in het uitklapmenu jouw organisatie.

3. Je komt nu op jouw organisatiepagina terecht.

4. Selecteer het tabje “Instellingen” in het linker zijbalk-menu.

5. Ga vervolgens naar het kopje “embed". Je ziet dan het volgende scherm:

Je kunt hier kiezen of je, je activiteiten in één kolom wil embedden, in twee kolommen of in drie kolommen. Zie hieronder:

Als je je keuze gemaakt hebt voor een van de opties kopieer je de code en plak je die op je site. Hoe je dat precies moet doen hangt af van de technologie waar jouw site op gebouwd is. Hieronder lichten we het proces uit voor Wordpress, Wix, Drupal, en Squarespace.

Wil je, je activiteiten op een andere site tonen dan kan je de code delen met de beheerder van die site.

VOORBEELDEN

Wordpress

1. Log in op je beheerders dashboard van je WordPress-website.

2. Ga naar de pagina waar je je activiteiten wil embedden of maak een nieuwe pagina.

3. Klik in de teksteditor van je pagina of bericht op het tabblad “Text” in de rechterbovenhoek van het editor venster.

4. Lokaliseer de plaats op de pagina waarop je de embedding wilt laten verschijnen en plak je de embed code van jouw organisatie in het venster.

5. Publiceer of bekijk een voorbeeld van je pagina / bericht wanneer je klaar bent. Het gebied dat eerst de HTML-embedcode bevatte, wordt nu vervangen door de vacatures. Het is gelukt!

Wix

1, Log in op je beheerdersdashboard van je wix-website

3. Voeg de Wix-app toe aan je website waar je de vacatures wilt plaatsen.

4. Kies de optie 'HTML-code' en voeg de embed-code van jouw organisatie toe

Drupal

Squarespace

Volg de 'code block'-handleiding van: https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/206543227-Embed-Blocks-vs-Code-Blocks om een iframe toe te voegen.